avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort rapid
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort rapid

Buna ziua! Am o intrebare: sunt casatorita de 6 luni, dar am ajuns la concluzia ca nu ne mai intelegem, nu avem copii, nici bunuri de impartit. Eu am bagat divort si l-am imputernicit pe avocat sa ma reprezinte. Eu nu vreau sa ma prezint la divort si nici nu am martori ptr ca eu nu sunt din oras si nu cunosc pe nimeni. Ce credeti, se va terina si fara martori? eu vreau sa scap cat mai repede. Si cam la cat ajung cheltuielile de judecata? Va rog raspuns urgent! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 11:27, 23 Martie 2010
buna ziua. am si eu o nedumerire personala sper sa nu fie nimanui cu suparare.
unii useri , printre care si dvs., spun ca si-au angajat avocat care sa-i reprezinte.
ok. intrebarea mea este : daca aveti aparator pt. ce mai intrati pe forumuri juridice pt. a va lamuri unele aspecte ?? #-o puteti cere informatii avocatului ales, pt. asta il platiti. sa va reprezinte si sa va indrume cu privire la problema ce o aveti . :closedtopic:
dansul nu v-a spus ce costuri implica un astfel de proces ? sau doriti sa aflati ce onorarii au alti avocati ? nu este un onorariu standard, fiecare avocat percepe un onorariu pe care-l considera de cuviinta .
raspunsul la intrebarea dvs. difera , in functie de mai multe aspecte .
daca sunteti reclamant, prezenta personala este obligatorie .
un martor tb sa aveti ;) . puteti chema in acest sens pe mama dvs., a paratului , o prietena, etc. :))
Multumesc ptr raspuns. Am vrut sa vad si ce onorariu au si alti avocati. Nu am vb cu avocatul ptr ca eu am plecat din oras, dar ma voi intoarce sa cer mai multe informatii. Si daca nu ma prezint, (desi sunt reclamant) ce se intampla? Multumesc
In cazul in care nu va veti prezenta,reclamant fiind,cererea va fi respinsa de catre instanta ca nesustinuta.
Dar eu nu am de unde sa aduc martori, ca nu am pe nimeni. Prietene nu am ca el nu ma lasa sa vb cu nimeni, iar cu parintii nu vb ptr ca ei nu au fost de acord cu aceasta casatorie. Ce sa fac daca nu am martori? El este de acord cu divortul.
Dar daca avocatul e imputernicit mai trebuie sa ma prezint si eu?
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2010
gaby@, utilizator
dvs veti fi asistata si nu reprezentata de av. neavand resedinta in alta tara si nici nu va incadrati intr-un alt caz expers prevazut de lege
iar divortul prin acord nu e posibil in cazul dvs, nefiind casatorita de cel putin 1 an

Alte discuții în legătură

Divort cu minori fara martori ContSters195759 ContSters195759 buna ziua,am doi copii minori de 10,respectiv un an si 3 luni,doresc sa divortez deoarece eu si sotul nu mai simtim nimic unul ptr celalalt. Nu ne mai leaga ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord cu copil minor cu imputernicire avocat anipani anipani Sotul meu vrea sa divorteze iar pe periaoda plecarii lui din tara sa fie reprezentat pentru mai multa rapiditate de un avocat. Mentionez ca el lucreaza doua ... (vezi toată discuția)
Divort elynaelyna elynaelyna buna seara,as vrea sa divortez,am fost casatorita aproape 2 ani,ne-am despartit acum 6 luni,si as vrea sa stiu cat ar costa sa divortez,cat timp dureaza,nu ... (vezi toată discuția)