avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort rapid
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort rapid

Buna ziua! Am o intrebare: sunt casatorita de 6 luni, dar am ajuns la concluzia ca nu ne mai intelegem, nu avem copii, nici bunuri de impartit. Eu am bagat divort si l-am imputernicit pe avocat sa ma reprezinte. Eu nu vreau sa ma prezint la divort si nici nu am martori ptr ca eu nu sunt din oras si nu cunosc pe nimeni. Ce credeti, se va terina si fara martori? eu vreau sa scap cat mai repede. Si cam la cat ajung cheltuielile de judecata? Va rog raspuns urgent! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 11:27, 23 Martie 2010
Multumesc ptr raspuns! Va dura mult procesul? Ce se intampla daca nu am martori? Multumesc

Daca sotul este de acord cu aceast divort, vorbiti ca sa aduca el un martor (poate fi si sacra/socrul dvs., un prieten, cunostinta comuna etc.) din a carui declaratie sa reiasa culpa comuna, si veti divorta sper, in 2-3 luni, maxim.

Daca...nu are nici sotul un martor, suspendati/renuntati la cererea de divort si cand se implineste termenul de 1 an, introduceti o noua cerere si divortati prin acord!
Concluzie: Mai asteptati in ca 6 luni si o zi dupa care, de comun acord si impreuna cu sotul introduceti actiunea. Nu va poate reprezenta avocatul pentru ca dvs aveti resedinta in Romania. Trebuie sa fiti prezenta personal la instanta, avocatul doar va va indruma (asista) si atat, eventual va pune concluzii la sfarsitul sedintei de judecata in prezenta dvs. si a sotului.
buna ziua .
eu consider ca daca ati reusi sa aduceti un martor in instanta , si sa va si prezentati la urmatorul termen , ati avea sanse sa finalizati procesul de divort .
tocmai pt. ca nu au fost de acord cu aceasta casatorie, parintii dvs, ar fi niste martori exceptionali ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minori fara martori ContSters195759 ContSters195759 buna ziua,am doi copii minori de 10,respectiv un an si 3 luni,doresc sa divortez deoarece eu si sotul nu mai simtim nimic unul ptr celalalt. Nu ne mai leaga ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord cu copil minor cu imputernicire avocat anipani anipani Sotul meu vrea sa divorteze iar pe periaoda plecarii lui din tara sa fie reprezentat pentru mai multa rapiditate de un avocat. Mentionez ca el lucreaza doua ... (vezi toată discuția)
Divort elynaelyna elynaelyna buna seara,as vrea sa divortez,am fost casatorita aproape 2 ani,ne-am despartit acum 6 luni,si as vrea sa stiu cat ar costa sa divortez,cat timp dureaza,nu ... (vezi toată discuția)