avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu actele de proprietate si cu suprafata ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu actele de proprietate si cu suprafata apartamentului. ...

Probleme cu actele de proprietate si cu suprafata apartamentului. In titlul de proprietate scrie ca apartamentul are suprafata construita de 63,72 mp. La Intretinere ( Asociatie) apare suprafata utila de 51 mp. In actul de vanzare cumparare scrie ca are suprafata utila de 63, 72 mp . La taxe si impozite apare suprafata utila de 57,33 mp si suprafata construita de 80,262 mp. Doamna de la taxe si impozite a zis ca de la anul va baga suprafata utila de 63,72 mp si cea construita de 89,208 mp ( 89,21 mp ). Ce pot face in aceasta situatie ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:27, 28 Septembrie 2022
angajati un cadastrist si intabulati apartamentul.
Si cadastristul ce sa faca? Pai da , dar proprietarii au murit si eu sunt mostenitorul lor. Ce pot face in aceasta situatie ? Eu nu am certificat de mostenitor .
faceti succesiunea si deveniti proprietar. cu certificat de mostenitor.
cadastristul face masuratori, le transmite la ANCPI, care intabuleaza si veti avea un act oficial cu suprafata.
Ultima modificare: Duminică, 25 Septembrie 2022
adriandimitriu, utilizator
Dar de ce notarii nu tin cont de titlul de proprietate unde scrie ca suprafata contruita este de 63,72 mp si tin cont doar de actul de vanzare cumparare unde scrie ca suprafata utila este de 63,72 mp? De ce notarii imi desfiinteaza titlul de proprietate si nu tin cont de el? La asociatie se tne cont de titlul de proprietate unde suprafata utila este de 51 mp .
Si notarul ce suprafata baga ?

Alte discuții în legătură

De ce notarii nu tin cont de titlurile de proprietate ? am titlul ... skoda2022 skoda2022 De ce notarii nu tin cont de titlurile de proprietate ? Am titlul de proprietate si act de vanzare cumparare pe apartamentul care a fost al parintilor mei. De ... (vezi toată discuția)
Care e diferenta intre suprafata utila, suprafata construita ... skoda2022 skoda2022 CARE E DIFERENTA INTRE SUPRAFATA UTILA, SUPRAFATA CONSTRUITA SI CEA DESFASURATA? AM FOST LA 5 CADASTRISTI SI DIFERENTELE SUNT URIASE. UNUL A SCRIS CA SUPRAFATA ... (vezi toată discuția)
Balcon construit pe teren concesiune primarie adrian7611 adrian7611 buna ziua am o extindere a apartamentului (balcon) facuta pe teren concesionat de la primarie. apartamentul este cumparat cu acea extindere ar aceasta apare ... (vezi toată discuția)