avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Am luat un credit de la un IFN și nu am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Am luat un credit de la un IFN și nu am fost atent ...

Buna ziua! Am luat un credit de la un IFN și nu am fost atent că am luat pentru nevoi medicale cu toate că nu am avut nevoie și acum IFN-ul îmi cere acte doveditoare. Ce pot face in acest sens ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Magazinul de Credite , Consultant credite si finantari 12:28, 26 Septembrie 2022
Buna ziua! Mulțumesc frumos pentru răspuns. Va rog sa îmi spuneți care ar fi consecințele eventuale ?
Buna ziua,

In cel mai rau caz pot cere exigibilitate anticipata pentru creditul respectiv (va solicita sa achitati tot creditul inainte de termen):

1. Daca se achita cum am spus si mai sus nu este nici o problema,
2. Daca nu se achita, se vor percepe dobanzi penalizatoare, iar dupa o perioada se va incepe procedura de executare, istoricul dumneavoastra de creditare o sa aiba de suferit, precum si finantele dumneavoastra.

O zi buna!

Alexandru2293 a scris:

Buna ziua! Mulțumesc frumos pentru răspuns. Va rog sa îmi spuneți care ar fi consecințele eventuale ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încuviinteazã executarea silitã ~ cum o opresc/aflu mai multe detalii ?!? ingerul_danutz ingerul_danutz Buna ziua, Astazi am aflat ca pe site-ul portal.just.ro ca apare 1 dosar cu numele meu la Debitor, iar Creditor o societate IFN de la care am avut luat un ... (vezi toată discuția)
Refinantare credit nou MadalinMcd MadalinMcd Buna ziua, mi-am achiziționat o mașină second hand in rate, finanțatorul este un IFN cu o dobândă uriașă mai exact 56% pe an. Suma plătită anticipat ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc dupa refinantare marian2013 marian2013 Buna ziua. Situatia sta in felul urmator:o persoana apropiata mie a contractat un credit de la cetelem in 2008.Dupa aproximativ 1 an jumatate(timp in care a ... (vezi toată discuția)