avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... La parterul blocului în care locuiesc există un ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

La parterul blocului în care locuiesc există un magazin alimentar ...

La parterul blocului în care locuiesc există un magazin alimentar care comercializează băuturi alcoolice, iar cei care le consumă stau în fața magazinului, pe spațiul public, și tulbură liniștea publică. Împotriva acestora știu ce măsuri se pot lua și am luat dar ce pot face împotriva magazinului care tolerează situația pe motive de profit? Deci locul unde se consumă băuturile alcoolice este chiar în fața acestuia, pe trotuar fără să existe ceva amenajat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:33, 26 Septembrie 2022
nu exista masuri de luat cat nu vinde bauturi minorilor, cat nu vinde " la pahar"si aia nu beau in incinta magazinului. Ce fac in afara, pe domeniul public, nu e treaba magazinului.
Doar sa chemati politia zilnic pana se satura si nu mai stau acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intimpla si cum poti face o sesizare Eusituadevar Eusituadevar Un magazin din str.1864 nr.39....vinde fara a da bon fiscal...si se consuma bauturi la colt de strada in fata magazinului si se fc scadal citeodata (vezi toată discuția)
Cum pot opri functionarea unui magazin satesc care tulbura linistea publica? mihaita11 mihaita11 Am un magazin in vecinatate care deranjeaza prin functionarea lui si prin mentinerea unui climat deranjant si in masura a tulbura linistea publica prin ... (vezi toată discuția)
Cum ne readucem linistea scapand de spatiul comercial amenajat la parterul blocului cristian2702 cristian2702 Buna ziua, Va rugam sa ne sfatuiti cum putem retrage autorizatia de functionare a unui magazin gen alimentara, care functioneaza la parterul scarii noastre de ... (vezi toată discuția)