avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incetare valabilitate promisiune de vanzare cumparare. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incetare valabilitate promisiune de vanzare cumparare. Am incheiat ...

Incetare valabilitate promisiune de vanzare cumparare. Am incheiat o promisiune de vanzare cumparare sub semnatura privata cu plata in rate, iar mai apoi am incheiat o promisiune la notar cu aceleasi persoane dar sub alte conditii, fara plata in rate. Prima promisiune isi pierde valabilitatea?

Alte discuții în legătură

Vanzarea unui apartament neintabulat razvan_george razvan_george Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie . Am hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila care tine loc de act de vanzare cumparare pentru un apartament ... (vezi toată discuția)
Atestare antecontract vanzare teren agricol virgil72 virgil72 Pana acum nu am atestat antecontracte ce privesc transmiterea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole, insa, avand in vedere ca este vorba doar de ... (vezi toată discuția)
Hotarare care sa tina loc de act autentic PaulHaiducu PaulHaiducu Buna ziua! Care sunt conditiile pentru a cere instantei o Hotarare care sa tina loc de act autentic. In 2011 am cumparat un teren extravilan, printr-un act ... (vezi toată discuția)