avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, la o adresă cu același proprietar,există ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, la o adresă cu același proprietar,există 2 clădiri ...

Buna ziua, la o adresă cu același proprietar,există 2 clădiri ,cu 2 contoare de lumina separate,ambele pe numele proprietarului. As vrea sa știu, cum se calculeaza energia electrică consumata , pentru fiecare loc de consum in parte sau pe proprietar? Locuim 2 familii,părinții au 1 contor,iar copii alt contor,dar contoarele amândouă, sunt pe numele tatălui . Nu știu cum se face calculul,nu am primit de mult timp facturi,pt a vedea aceste calcule. Mulțumesc anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 21:46, 26 Septembrie 2022
Buna seara.Se plateste pe loc de consum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contoare separate curent electric HeheXD HeheXD Buna ziua,am o problema la care nu gasesc un raspuns.Locuiesc intr o casa cu chirie(de la stat),casa este inchiriata pe numele cumnatei mele.Anterior,casa a ... (vezi toată discuția)
Probleme electricitate ContSters472176 ContSters472176 Buna ziua. Va rog frumos sa ma sfatuiti cum anume pot sa procedez in urmatoarea situatie. Locuiesc intr-un imobil la curte impreuna cu fratele meu. Casa am ... (vezi toată discuția)
Repartizare pierderi apa bloc si lumina pe scara. legalitatea sederii unei pers fara domiciliu. ortansa1961 ortansa1961 1.Se pot repartiza diferenta de mc apa pe apartamente, dintre indexul citit la apometrul blocului si suma celor contorizati din bloc? Mentionez ca sunt 16 ... (vezi toată discuția)