avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Al doilea loc de parcare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Al doilea loc de parcare

Buna ziua,
Daca un apartament cu o parcare a fost cumparat cu TVA de 5% iar dupa un timp se mai vand alte locuri de parcare se mai poate cumpara o parcare cu TVA de 5% , 19% sau exista riscul sa nu se poata cumpara inca un loc de parcare? Daca exista acest risc, parcarea poate sa o cumpere altcineva din familie avand acelasi nume (de exemplu un copil bineinteles major)?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2022
SymoCry, utilizator
Cel mai recent răspuns: SymoCry , utilizator 14:13, 27 Septembrie 2022
Raspunsul este conditionat de dispozitiile consiliului local
Exista localitati care au impus obligativitatea detinerii unui singur loc de parcare de catre un solicitant indifferent decate vehicule detine acesta
Este vorba de un centru nou rezidential unde dezvoltatorul a scos la vanzare locuri extra de parcare.
.
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2022
SymoCry, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu verde si locuri de parcare pentru bloc maricatalin maricatalin Buna seara! Am cumparat un apartament intr-un bloc nou, construit in 2015. In jurul blocului sunt plantati doar cativa copacei, fara un alt spatiu verde. ... (vezi toată discuția)
Cotă tva loc parcare pt. apartament camelia_g camelia_g În situația în care valoarea fără TVA doar a apartamentului (spațiului de locuit) este aproape de pragul valoric de 450.000 lei – situație în care ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cumpar un loc de parcare in subteran Mircea Zgardau Mircea Zgardau Buna ziua. Am cumparat recent un apartament intr-un bloc ce are prevzut spatiu de parcari subterane la demisol. Dezvoltatorul este obligat sau nu sa puna la ... (vezi toată discuția)