avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutirea ramane aplicata pana la dezbaterea ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutirea ramane aplicata pana la dezbaterea succesiunii?

Buna ziua, am o întrebare privind impozitele si taxele locale,
În cazul unui imobil detinut in coproprietate, scutit de la plata impozitului în baza art.456, lit)t din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal, daca SOTUL persoanei incadrate in grad de handicap, este DECEDAT, SCUTIREA de la plata impozitului aferent cotei de 50% de proprietate a sotului decedat, ramane aplicata pana la dezbaterea succesiunii?
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Andreea Ruiu , utilizator 16:31, 27 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Se elimina scutirea de la data decesului.
Imi puteti indica baza legala, multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe casa negru daniel negru daniel Buna , am un unchi care este persoana cu handicap accentuat si zilele astea a primit de la primarie o instintare prin care i se comunica ca are de platit ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite cladiri si masini pentru persoane fizice sfeta sfeta Am certificat de handicap grav permanent din 2009 si nu plateam impozit pe cladire si teren pana anul acesta cand mi s-a transmis ca din 2016 trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoane cu handicap cristid64 cristid64 Buna ziua! sunt persoana cu handicap grav si in urma cu o saptamana primaria orasului TARGU MURES mi-a trimis o scrisoare prin care ma anunta ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)