avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot radia o masina fabricata in anul 1986 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot radia o masina fabricata in anul 1986 inmatriculata in ...

Cum pot radia o masina fabricata in anul 1986 inmatriculata in anul 1993 care a fost dezmembrata de la care nu mai am nici un document doar numerele de inmatriculare,?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:23, 28 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca doar asa :
[ link extern ]
Ultima parte.
Ultima modificare: Marți, 27 Septembrie 2022
latka, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista solutie pentru rezolvare
este necesar sa solicitati document de la politia rutiera din registrul unic al vehiculelor in evidenta
Cu documentul respectiv ,contactati birou notarial,incheiati declaratie pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt si in drept bunul mobil,urmare dezmembrarii acestuia
Cu cele 2 documente solicitati la autoritatea fiscala sa radieze auto d epe rolul fb fiscal
Daca nu aveti debite in evidenta autoritatea va dispune radierea auto de pe rolul dv fiscal
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto cu probleme Mrn.axel Mrn.axel Buna ziua, Am facut greseala sa dau spre folosinta un autoturism (dacia 1310) acum cativa ani, catre o ruda. Masina a ramas in acte pe numele meu, dar ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism dus la fier vechi liviubonta liviubonta Detin o masina din 1992 inmatriculata in romania, pe care in anul 2011 am taiato bucati si am duso la un centru de fier vechi. Cum am duso asa, nu am primit ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism avariat, aflat in afara romaniei krisla krisla Buna seara! Detin un autoturism inmatriculat in tara, pe care l-am scos in 2008 din Romania, cu scopul de a-l folosi cateva luni in interes personal. ... (vezi toată discuția)