avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renuntare drepturi la apartament?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renuntare drepturi la apartament?

Am un apartament. In CF scrie ca eu sunt proprietarul si parintii meu sunt cu drept de uzufruct viager. De mai multe ori am intampinat probleme la primarie si nu am reusit sa rezolv ceva fara acrodul parintilor mei.

1) As dori sa stiu daca parintii mei pot renunta la drepturile lor sa raman singur in CF. Ce trebuie sa facem si cam cat costa?

2) Eventual este o solutie mai buna sa primesc o imputernicire de la ei? Exista ceva avantaje/dezavantaje?

Cel mai recent răspuns: fly2021 , utilizator 09:39, 29 Septembrie 2022
Cred ca varianta cea mai simpla și ce-ai puțin costisitoare este sa va facă o procura prin care va imputernicesc sa faceți diverse demersuri la institutiile unde aveți nevoie ..

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Cred ca varianta cea mai simpla și ce-ai puțin costisitoare este sa va facă o procura prin care va imputernicesc sa faceți diverse demersuri la institutiile unde aveți nevoie ..

Multumesc.
Si prima varianta cam cat costa? (renuntarea totala la drepturi)
Ultima modificare: Joi, 29 Septembrie 2022
fly2021, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzulfruct viager evam evam Va rog sa-mi spuneti care este cel mai ieftin mod de a scoate un parinte ( in viata), din titlul de propritate, care are uzulfruct viager? Cu respectivul ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare uzufruct - intabulare vdingo11 vdingo11 Buna ziua. In conditiile unui act de vanzare-cumparare cu uzufruct viager pentru o locuinta, pe cine va fi intabulata locuinta si cine va plati ... (vezi toată discuția)
Implicatiile uzufructului viager dariad dariad Eu si fratele meu avem certificat de mostenitor cu partaj succesoral. Conform acestuia, el detine un apartament mostenit, pentru care eu am drept de uzufruct ... (vezi toată discuția)