avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigii angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigii angajator

Buna ziua,

In situatia unor Litigii cu fostul angajator, ce document, in afara, de extrasul de cont pot solicita de la banca ca sa rezulte veniturile încasate ca salarii.

In instanța nu se doreste a se depune extrasul de cont deoarece se văd toate rulajele.

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Ana Maria.86 , utilizator 21:26, 28 Septembrie 2022
Cine nu doreste depunerea lor?
Avocata!

Motivul pentru care nu doreste extrasul de cont este ca in el se văd toate rulajele pe perioada a 12 luni, sunt peste 50 de pagini iar din acest motiv spune ca instanța nu sta sa verifice atâtea pagini și ca ar fi bine sa obțin de la banca alt document din care sa rezulte salariile virate de angajator pentru a se face verificarea 1:1 cu situația fluturașilor.

Din acest motiv întreb ce alt document as putea solicita băncii pentru ca aceștia, au comunicat ca ma pot ajuta doar cu un extras.

Mulțumesc,



Cornel Vasile a scris:

Cine nu doreste depunerea lor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Underworld86 Underworld86 Buna ziua, In data de 27.05.2015 am primit o instiintare de executare silita pentru 2 credite neachitate pe numele meu si al sotiei. Pe data de 05.06.2015 ... (vezi toată discuția)
Dacă încasez salariul pe card bancar, firma mai este obligată să-mi emită fluturaș de salariu, sau să semnez stat de plată? Adorian86 Adorian86 Buna ziua Am o nelamurire si sper sa ma puteti ajuta. Daca incasez salariul pe card bancar, firma mai este obligata sa-mi emita fluturas de salariu si/sau ... (vezi toată discuția)
Stat de plata salarii lucyll lucyll Statul de plata salarii la o societate comerciala este document de confirmare plata salarii si este depus la ITM ? salariatii sunt obligati sa semneze aceste ... (vezi toată discuția)