avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amână pronunţarea în cauză la data de 12.10.2022. ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amână pronunţarea în cauză la data de 12.10.2022. Pronunţată ...

Amână pronunţarea în cauză la data de 12.10.2022. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 27.09.2022. La ce se referă? Este vorba de un prices de renunțare la urmărire penală.
Cel mai recent răspuns: Marinela Zapciroiu , Avocat 13:26, 28 Septembrie 2022
Procesul s a.incheiat soluția va fi data de instanta la data respectiva..
S-a amânat pronunțarea soluției cu privire la dosar la data de 12.10.2022, adica atunci o sa aflati ce solutie o să dea judecatorul. Puteți observa soluția pe portal sau puteti suna la arhiva instantei, nu este nevoie de prezență personală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu cale de atac odată cu fondul.. ravas ravas buna seara am primit urmatoarea solutie: Tip solutie: Amână pronunţarea Solutia pe scurt: În temeiul art.396 alin.1 C.proc.civ. amână pronunţarea la ... (vezi toată discuția)
Pronunțare hotarare IRINA38 IRINA38 Bună ziua, la un dosar s-a dat urmatoarea solutie : amână pronunțarea. Pronunțarea se va face prin punerea solutiei la dispoziția părților prin ... (vezi toată discuția)
Dosar amanare serban.m serban.m Buna seara,am si eu o intrebare: De ce se poate amana o solutie in decursul a unei luni de zile,avocatul nu a lamurit paratul,acesta s-a prezentat in ziua in ... (vezi toată discuția)