avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt angajată la un magazin cu contract de muncă, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt angajată la un magazin cu contract de muncă, dar nu apar ca asigurată la sănătate ...

Bună ziua
Sunt angajată la un magazin, cu contract de muncă! Intrând pe site-ul celor de la CAS, apare că nu sunt asigurată! Știam că durează o perioadă până figurez ca asigurat(în funcție de patronul firmei dacă a înregistrat contractul etc.)Ce pot face? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: AnaMariaAle2000 , utilizator 14:24, 28 Septembrie 2022
Buna ziua,
De cand sunteti angajata?
Până acum am acceptat să lucrez la negru, iar acum o lună mi s-a făcut cartea de muncă tot la aceiași firmă!

elenazan a scris:

Buna ziua,
De cand sunteti angajata?

De la data angajării ar trebui sa fiți asigurata la sănătate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Declaratia 112 se depune lunar pana in data de 25 a lunii urmatoare, daca v-ati angajat in august, dupa 25 septembrie asteptati cam 10 zile pana se proceseaza datele si verificati, daca v-ati angajat in septembrie, verificati la inceputul lunii noiembrie.
In cazul in care angajatorul depune D112 trimestrial pana la inceputul lunii noiembrie nu veti aparea ca si asigurat.
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema revisal/anaf d112 octavianmateo96 octavianmateo96 Buna ziua. Intampin si eu cateva probleme si ar fi minunat sa ma puteti ajuta/lamurii daca ati trecut prin probleme de genul ... Lucrez de 4 luni la firma ... (vezi toată discuția)
Inregistrare venit din salariu la anaf angajatinromania angajatinromania In cat timp dupa ce primesc salariul apare venitul inregistrat la ANAF? (vezi toată discuția)