avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Urmeaza sa angajam o persoana cetatean ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Urmeaza sa angajam o persoana cetatean ucrainean. ...

Buna ziua. Urmeaza sa angajam o persoana cetatean ucrainean. Va rog sa imi spuneti care este procedura? De ce documente avem nevoie? Beneficiaza de ceva facilitati fiscale, angajatorul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:30, 28 Septembrie 2022
Procedura de încadrare în muncă a cetățenilor ucraineni care provin din zona de conflict armat din Ucraina :

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! unui angajat din ucraina, angajat in aprilie 2022 ... Lacramioara.hartescu@scc.com Lacramioara.hartescu@scc.com Buna ziua! Unui angajat din Ucraina, angajat in aprilie 2022 pe baza permisului de sedere pentru protectie temporara si in baza ordonantei 20/07 martie 2022, ... (vezi toată discuția)
Documente de studii cetatean ucrainean apostila device device Buna ziua! Legat de angajarea unui cetatean ucrainean pe o perioada nedeterminata, stiu ca este nevoie de diploma de studii. Stiti cumva daca traduerea ... (vezi toată discuția)
Cetatenie romana Oleg Popescu Oleg Popescu Intrebare: Poate oare Statul Roman sa retraga unui cetatean roman cetatenia romana, care el a dobandit-o prin nastere? Merge vorba despre bunicul meu, Popescu ... (vezi toată discuția)