avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum putem rezolva cu pierderea de apa in Bragadiru pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum putem rezolva cu pierderea de apa in Bragadiru pe strada ...

Cum putem rezolva cu pierderea de apa in Bragadiru pe strada Diamantului , Complex Diamantului residence , in fiecare luna sunt pierderi de la 200 pana la 500 metri cubi , cei de la apacanal ilfov nu vor sa ne bage in seama , mentionez ca avem apometru lor a fost verificat zic ca e ok dar intre apometrele de apartamente si cel principal sunt diferente enorme , luna asta 500 metri cubi
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:09, 30 Septembrie 2022
Solicitati official furnizorului de apa sa verifice tehnic apometrul de bransament
Trebuie sa verificati daca pe instalatia comuna nu exista defectiuni cu pierderi apa
1. Apometrul se poate verifica la cererea clientului oricind, nu conteaza ce zic ei. Faceti o cerere in acest sens si cereti ca un reprezentant al dvs. sa asiste la verificare. Insa, daca apometrul este OK, plata verificarii o suporta solicitantul.
2. Nu stiu cum e facut montajul de bransament. Daca intre locul unde este instalat acest apometru si consumatori este distanta mare, exista posibilitatea ca pe reteaua utilizatorului, pina la intrarea in blocurile respective, sa existe pierderi. Angajati o firma sa verifice aceasta retea.
3. Mai exista si posibilitatea ca in locuintele nevindute sa existe pierderi la instalatiile de apa.

DyaBya a scris:

Cum putem rezolva cu pierderea de apa in Bragadiru pe strada Diamantului , Complex Diamantului residence , in fiecare luna sunt pierderi de la 200 pana la 500 metri cubi , cei de la apacanal ilfov nu vor sa ne bage in seama , mentionez ca avem apometru lor a fost verificat zic ca e ok dar intre apometrele de apartamente si cel principal sunt diferente enorme , luna asta 500 metri cubi

Ultima modificare: Vineri, 30 Septembrie 2022
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se citeste corect acest tip de apometru ? Sandu111 Sandu111 Buna ziua ! Doresc sa stiu cum sa citeste mai exact acest tip de apometru ... (vezi toată discuția)
Apa platita si trecuta in plus pe tabelul care vine de la asociatie alexandrasmyrnaios alexandrasmyrnaios Buna ziua , De cativa ani mi se trece la consumul de apa pe lista care vine de la asociatie 2 sau 3 metri cubi de apa in plus pe motiv ca sunt pierderi care ... (vezi toată discuția)
Furt apa rece StRotaru StRotaru Sunt administratorul unei asociatii de proprietari care are la parter +mezanin un restaurant. De cand am preluat administratia ma confrunt cu problema ... (vezi toată discuția)