avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună, câte luni trebuie să am pe cartea de muncă ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună, câte luni trebuie să am pe cartea de muncă ca să iau ...

Bună, câte luni trebuie să am pe cartea de muncă ca să iau prenatal ? Eu îmi plătesc cartea de muncă, sunt însarcinata în 3 luni.
Cel mai recent răspuns: Ionela 10 , utilizator 21:20, 28 Septembrie 2022
Trebuie să aveți minim 12 luni in ultimi 2 ani anteriori nașteri copilului pe cartea de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil ana-maria iacob ana-maria iacob Buna seara.Am si eu unele nelamuriri cu privire la concediul de dinaintea nasterii si dupa nastere. Sunt insarcinata in 7 luni si lucrez cu carte de munca tot ... (vezi toată discuția)
Somer eleonoramirabela eleonoramirabela Am ramas fara slujba acum cateva zile,am 2ani si 6luni in carte de munca fara intrerupere.Daca raman insarcinata primesc doi ani indemnizatia de 600ron? (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt copii andre3a14 andre3a14 am si eu o intrebare . eu nu am lucrat niciodata cu carte de munca , iar viitorul meu sot are 2 ani pe cartea de munca . as vrea sa iau si eu indemnizatie . ... (vezi toată discuția)