avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, vă rog frumos aș avea nevoie de ajutor. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, vă rog frumos aș avea nevoie de ajutor. Un prieten ...

Bună ziua, vă rog frumos ași avea nevoie de ajutor. Un prieten deține un teren și o cabană pe care a contruit-o el, teren cumpărat cu acte de mână în urmă cu 16 ani neîntrerupți, este la zi cu plata impozitului și este înscris in registrul agricol tot de 16 ani. Ar putea să noteze posesia în cartea funciară?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyuna76 , utilizator 12:51, 29 Septembrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos pentru răspuns, ce înseamnă documentația cafastrala, nu știu dacă terenul are cadastru, și dacă nu are ce trebuie facut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista si pentru mine o rezolvare? istratemaria istratemaria In urma cu peste 50 de ani,terenul pe care este construita casa mea si a mamei mele a apartinut unei anume persoane X.In urma Nationalizarii,acestei ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o situație mai delicata.mi s-a eliberat ... Cameliadiac Cameliadiac Bună ziua, Am și eu o situație mai delicata.Mi s-a eliberat de către primărie un certificat de punere in posesie pe numele tatălui decedat în loc de ... (vezi toată discuția)
Măsurători cadastrale și rectificare cf înainte de succesiune Zuz2020 Zuz2020 Buna ziua! Mama a decedat în luna ianuarie. Era proprietara unui teren care a fost înscris în cartea funciară cu o suprafață mai mică decât în ... (vezi toată discuția)