avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, vă rog frumos aș avea nevoie de ajutor. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, vă rog frumos aș avea nevoie de ajutor. Un prieten ...

Bună ziua, vă rog frumos ași avea nevoie de ajutor. Un prieten deține un teren și o cabană pe care a contruit-o el, teren cumpărat cu acte de mână în urmă cu 16 ani neîntrerupți, este la zi cu plata impozitului și este înscris in registrul agricol tot de 16 ani. Ar putea să noteze posesia în cartea funciară?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyuna76 , utilizator 12:51, 29 Septembrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos pentru răspuns, ce înseamnă documentația cafastrala, nu știu dacă terenul are cadastru, și dacă nu are ce trebuie facut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notarea posesiei AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, daca o persoana care in afara de un certificat de la Arhivele Statului nu detine alte acte pe un teren ... (vezi toată discuția)
Prezumtia de posesie si proprietate Antik Antik CAPITOLUL I Dispoziţii generale Art. 919 Prezumţia de posesie şi prezumţia de proprietate (1) Până la proba contrară, acela care stăpâneşte ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare Dana Dinu Dana Dinu Buna ziua, Problema mea este urmatoarea : Bunicul meu a detinut (fara acte) un teren situat in sectorul 3. Ulterior decesului bunicului meu, bunica si ... (vezi toată discuția)