avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract curent - pret final
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract curent - pret final

Buna ziua,
As dori o opinie justificata despre urmatoarea speta: statul poate interveni intr-un contract incheiat intre o persoana fizica(consumator) si o persoana juridica? In contractul de curent este specificat ca furnizorul isi asuma "integral costurile dezechilibrelor", iar inclusiv furnizorul a admis in raspunsul sau dat la intrebarile insistente ca aceasta fraza inseamna ca nu poate modifica pretul. Insa factura este emisa cu diferenta de pret facand referire la OUG(modificari prin lege). Este atacabil?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:41, 30 Septembrie 2022
Furnizorul e obligat sa păstreze pretul din contract timp de un an. Nu are legatura cu oug care stabileste ca pt un consum mic sa fie un pret plafonat la 0.68, respectiv, 0.80.
Indiferent cat consumati de mult,aveti facturat la pretul din contract de 1.45 ( am.eu) . Dupa expirarea termenului din contract, sa vedeti oferta :(

Dupa expirarea contractului, iferta noua e la 4 lei si un pic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 27/2022 buna ziua, am primit mail de la enel ca beneficiez ... gi-jane2 gi-jane2 oug 27/2022 Buna ziua, am primit mail de la enel ca beneficiez de plafonare. Problema e ca se ia perioada de referinta consumul mediu pe 2021 cand nu s-a ... (vezi toată discuția)
In contextul aplicarii oug 27/2022 , avand un consum de peste ... dannicolaierusu@gmail.com dannicolaierusu@gmail.com In contextul aplicarii OUG 27/2022 , avand un consum de peste 300KW, pe factura de curent apare o pozitie-aplicare OUG 27/2022 in care sunt facturati din nou ... (vezi toată discuția)
Contract si taxe telefonie mobila 3UGA 3UGA Buna ziua, In cursul zile de astazi am primit un mesaj de la Vodafone \" in contextul cresterii costurilor legate de operatiunile pentru furnizarea ... (vezi toată discuția)