Acum 3 zile am parcat masina pentru aprox 2 minute, blocand 2 masini ale aceluiasi vecin. Acesta a dorit sa iasa fix in acel interval de 2 minute si ca urmare a blocarii, mi-a zgariat masina portiera fata stanga cu cheia si mi-a ridicat toate stergatoarele de la masina. Eu m-am intalnit cu el la 20 pasi distanta de masina mea si m-a dojenit pentru faptul ca l-am blocat. Admit ca am gresit insa consider inadecvat raspunsul dansului. In zona este o camera de supraveghere de la magazin. Pot face plangere la politie acum, chiar daca au trecut cateva zile? Unde trebuie sa merg, la politia locala? Ce pot obtine? Cum trebuie sa procedez? Va multumesc anticipat!
Dupa incident ati incercat sa discutati cu persoana cu scopul de a solutiona amiabil?
Chiar daca a trecut un interval de timp aveti dreptul legal sa sesizati politia rutiera locala care poate dispune ridicarea si analizarea datelor preluate si stocate de sistemul de supraveghere si in final sa dispuna masuri in consecinta
Prin sesizarea politiei trebuie sa fiti constient ca puteti fi sanctionat
Buna ziua! Nu am incercat sa discut amiabil. Atunci cand ne-am intalnit, eu am mentionat ca imi cer scuze ca l-am blocat si ca imediat dau masina (vazand ca vine cu cheia in mana de la masina). El a raspuns ironic ca atat am putut si a plecat. Eu mi-am permis sa il blochez pentru ca suntem vecini de cel putin 10 ani si mereu ne-am inteles bine si pentru ca era pentru 2 minute. Pentru ce as putea fi sanctionata de politia rutiera? Pentru faptul ca l-am blocat? In ce fel as putea fi sanctionata?