avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Acum 3 zile am parcat masina pentru aprox ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Acum 3 zile am parcat masina pentru aprox 2 minute, ...

Buna seara!

Acum 3 zile am parcat masina pentru aprox 2 minute, blocand 2 masini ale aceluiasi vecin. Acesta a dorit sa iasa fix in acel interval de 2 minute si ca urmare a blocarii, mi-a zgariat masina portiera fata stanga cu cheia si mi-a ridicat toate stergatoarele de la masina. Eu m-am intalnit cu el la 20 pasi distanta de masina mea si m-a dojenit pentru faptul ca l-am blocat. Admit ca am gresit insa consider inadecvat raspunsul dansului. In zona este o camera de supraveghere de la magazin. Pot face plangere la politie acum, chiar daca au trecut cateva zile? Unde trebuie sa merg, la politia locala? Ce pot obtine? Cum trebuie sa procedez? Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 30 Septembrie 2022
Andruta90, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:04, 1 Octombrie 2022
in Bucuresti, blocarea masinilor parcate reglementar se pedepseste cu amenda. autoritatea care constata si amendeaza este Politia Locala. Nu stiu cum e la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere/ zgariat autoturism Waky Waky Buna seara, postez aici in speranta ca voi gasi cea mai buna cale de a mi se face dreptate. Acum doua seri am ridicat stergatorul unui vecin care ... (vezi toată discuția)
Blocarea roților autoturismelor în parcarea kaufland Laurwentiu Laurwentiu Buna seara!Este legala blocarea rotilor autoturismelor in parcarea Kaufland si perceperea unei taxe pentru deblocare?La intrare in parcare exista niste panouri ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda parcare ANDRADAM80 ANDRADAM80 Buna ziua. Am parcat masina timp de 45 de minute pe un trotuar din Bucuresti unde era marcat loc de parcare rezidentiala. Am gasit sub stergator instiintare ... (vezi toată discuția)