avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Pot face dropshiping pe olx cu produse de pe ...
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Pot face dropshiping pe olx cu produse de pe aliexpress?

Salutare tuturor, am și eu o întrebare, dacă eu vreau să cumpăr de pe aliexpress ceva și apoi să îl vând pe olx.ro fără să am produsul acela adică cum ar fi dropshiping, pot să am probleme cu legea dacă nu am acel produs sau trebuie să plătesc ceva taxe? (Și câte produse pot să cumpăr fără să plătesc vreo taxă sau dacă trebuie sa plătesc ceva TVA sau la vamă?). Mulțumesc, o zi bună!
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Octombrie 2022
Alex101015, utilizator

Alte discuții în legătură

Evitarea taxelor vamale si a tva-ului pt importurile din china MirelaRotarescu MirelaRotarescu Buna ziua! 1. Urmarind pe forum discutia privind plata de taxe vamale si TVA pentru comenzile online provenind din China, sa inteleg ca pentru a evita orice ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc la vama tva-ul si taxele pentru revanzare produse cumparate din afara ue ? iulian05 iulian05 Buna ziua, Vreau sa cumpar produse pentru revanzare de la o firma din afara UE, factura vine fara TVA mentionat. Trebuie sa platesc la vama TVA-ul si taxele ... (vezi toată discuția)
Deducere tva china geocislariu geocislariu Buna ziua, Am firma platitoare de TVA si numar EORI si am cumparat produse din china. Daca pentru un produs care m-a costat 100 lei (cu transport, taxe ... (vezi toată discuția)