avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua am și eu o întrebare încă nu am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua am și eu o întrebare încă nu am terminat cu certificatul ...

Bună ziua am și eu o întrebare încă nu am terminat cu certificatu la fata că să poată pune tatăl biologic pe nume după ce face certificatu poate să mai bage de stimulentul va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Am fost casatorita dar in timpul casatorie am conceput o fetita cu un alt barbat ... Mayapislariua Mayapislariua Buna ziua as dori sa va intreb eu am fost casatorita dar in timpul casatorie am conceput o fetita cu un alt barbat dar suntem in Italia cu acte italiene ... (vezi toată discuția)
Cod civil - paternitatea copilului născut în timpul căsătoriei valentinaroxana valentinaroxana buna ziua setita de finitiva de divort sa data pe data de17/12/2015 in data de 23/8/2016 am nascut in italia o fetita recunoscut a de tatal sau biologic ... (vezi toată discuția)
Certificatul de naștere al copilului născut din concubinaj în timpul căsătoriei cu altă persoană Anasophie Anasophie Buna ziua sunt Ana eu am o problema fare de jumatate de am ma chinui sa o rezolv am fost casatoritadoar in acte ca persoana a plecat a doua zi si nu se mai ... (vezi toată discuția)