avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sora mea are o pensie de 1501 ron,dar are poprire ...
Discuție deschisă în Executare silită

Sora mea are o pensie de 1501 ron,dar are poprire pentru doua ...

Sora mea are o pensie de 1501 ron,dar are poprire pentru doua dosare de credit executate silit unul pe persoana fizica,altul pentru firma la care a lucrat ca si contabil,pentru care se afla in instanta facand contestatie la executare.Pana se termina procesul i se opreste din pensie jumatate,desi legea spune ca in cazul pensiilor mai mici secat salariul minim net pe economie,jumatate din valoarea acestuia ramane neatinsa ,iar din cealalta jumatate o treime se opreste pentru o executare silita sau 50 % pentru doua sau mai multe popriri.Ce poate face in acest caz pentru micsorarea cuantumului retinut,deoarece in contextul scumpirilor,nu-i raman bani nici de hrana.

Alte discuții în legătură

Poprirea pe salariu alexcsandru alexcsandru Buna ziua. Daca firma unde lucrez a primit instintarea de poprire, apoi decizie de poprire,iar eu sunt angajat la 4 ore cu 400 ron,salar din care platesc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. 2 pensionari au făcut un credit la banca transilvania ... andreearm andreearm Buna ziua. 2 pensionari au făcut un credit la banca Transilvania , au plătit un an apoi nu au mai reușit . Au primit Înștiințare de la recuperatori ca li ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu luca09 luca09 Buna ziua , am avut de platit un card de cumparaturi si din cauza reducerilor de salar nu am mai putut sa platesc. Acuma am fost executat de catre cu executor ... (vezi toată discuția)