avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... acte somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

acte somaj

Se accepta dosarul de somaj fara sa prezint CI in original avand doar copie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:04, 24 Ianuarie 2010
cu o copie a CI cum demonstrati ca sinteti dv. si nu alt cineva?!?
E normal sa prezentati si originalul pentru a se verifica copia.
Actele pentru somaj trebuie sa le depun in doua, trei zile si am constatat ca nu mai am CI cred ca am pierdut-o .Stiu ca se elibereaza in 2 saptamani/pot sa ma prezint momentan doar cu ,copia pentru depunerea dosarului?
Dati o declaratie, la AJOFM, in care spuneti ca ati pierdut CI si ca o veti duce dupa ce faceti alta, in termen de 2 saptamani (sau cat este cazul).
mie nu mi-a cerut nimeni CI in original.......dar nu te poti baza pe asta!

Alte discuții în legătură

Acte somaj myrya myrya Actele pentru somaj trebuie sa le depun in doua, trei zile si am constatat ca nu mai am CI cred ca am pierdut-o .Stiu ca se elibereaza in 2 saptamani/pot sa ma ... (vezi toată discuția)
Somaj fara preaviz vixen_carisma@yahoo.com vixen_carisma@yahoo.com buna ziua ,am fost angajata la pic hypermarket craiova 2 ani,am ramas insarcinata si am intrat in concediu de maternitate apoi in concediu de crestere al ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca NICUIOAN NICUIOAN Buna seara, Va rog si doresc sa-mi spuneti daca in hotararile judecatoresti sunt obligati si legal sa semneze judecatorii, pt. ca am primit mai multe ... (vezi toată discuția)