avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte somaj

Actele pentru somaj trebuie sa le depun in doua, trei zile si am constatat ca nu mai am CI cred ca am pierdut-o .Stiu ca se elibereaza in 2 saptamani/pot sa ma prezint momentan doar cu ,copia pentru depunerea dosarului?
Cel mai recent răspuns: Gabriel George Mocanu , Consultant resurse umane 10:26, 20 Ianuarie 2010
Pentru depunerea dosarului aveti nevoie de original si copie dar adresativa biroului de evidenta informatizata a persoanei de care apartineti si cu aprobarea comandantului (sper sa fie intelegator) puteti obtine pana la eliberarea CI, o adeverinta de identitate provizorie, cu care puteti sa va rezolvati problema legata de depunerea dosarului de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte somaj angelyna angelyna Se accepta dosarul de somaj fara sa prezint CI in original avand doar copie? Multumesc (vezi toată discuția)
Carte de identitate fara certificatul de casatorie - se poate? irinabob irinabob buna ziua,ptr ca mi-a expirat cartea de identitate si nu am certificatul de casatorie (fiind pe rol dosarul ptr divort),am mers la tribunal si am facut cerere ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat de nastere handsu handsu In ce conditii se poate solicita de la Starea civila o copie de pe Certificatul de nastere necesara la preschimbarea Cartii de identitate expirate ? Cum se ... (vezi toată discuția)