avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In anul 2016 am deschis un proces pentru revendicare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In anul 2016 am deschis un proces pentru revendicare imobiliara, ...

In anul 2016 am deschis un proces pentru revendicare imobiliara, care a fost suspendat de contraprocesul paratilor.
In 2021, paratii au pierdut, iar eu am cerut repunerea pe rol a dosarului meu, De atunci si pana in prezent, termenul de judecata a fost preschimbat din oficiu consecutiv. Azi suntem in 1 octombrie si urmatorul termen fusese stabilit pentru 19 octombrie. Acum am verificat portalul si vad ca l-au preschimbat din nou pentru noiembrie 2023 !!!! Mi se pare un abuz. Va rog sa imi spuneti care este termenul maxim pentru preschimbarea din oficiu. Nu-mi vine sa cred ca l-au programat peste un an! :-(
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:39, 3 Octombrie 2022
Unde se judeca cauza dvs dacă este la ICCJ sau la o Curte de Apel din tara e posibil datorita aglomerării.Puteti încercând cerere preschimbare termen motivata dar șansele sunt mici odată întrat la macinat în mecanismul justiției timpul dobândește o alta dimensiune...
Cauza se judeca intr-un orasel mic...foarte mic...de provincie. Din punct de vedere legal, se poate stabili un termen de judecata peste un an?
Da,dacă instanta e aglomerata,e posibil.Daca aveți argumente acte medicale,puteți încerca cererea de preschimbare termen...

benjy23 a scris:

Cauza se judeca intr-un orasel mic...foarte mic...de provincie. Din punct de vedere legal, se poate stabili un termen de judecata peste un an?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar divorț depus in 2018 cu prima prezentare in 2020? Nicoleta1987-2019 Nicoleta1987-2019 Buna seara, Am depus dosarul de divorț in luna a xi a anului 2018 iar data pentru prima înfățișare s-a stabilit pentru luna ianuarie 2020. Ce este de ... (vezi toată discuția)
Actiune în revendicare drept comun/ legea 10/2001 Oana  Tudor Oana Tudor Buna! Am nevoie de niste sfaturi in legatura cu o speta de altfel foarte interesanta: Pe scurt: 1. Pe 15.03.2000 la Judecatoria H. este inregistrată o ... (vezi toată discuția)
Stramutare luminel luminel Speta se adreseaza onoratilor avocati si juristi cu multe drumuri pe la İCCJ Un dosar la o judecatorie din provincie, avand ca obiect pretentii ... (vezi toată discuția)