avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... De ce formular am nevoie să transfer vechimea din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

De ce formular am nevoie să transfer vechimea din Grecia în ...

De ce formular am nevoie să transfer vechimea din Grecia în țară.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: bibiloiu , utilizator 20:24, 3 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru pensie va trebuie formularul E207 si E205.
Ultima modificare: Duminică, 2 Octombrie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Mulțumesc !
Îmi puteți spune vă rog,dacă trebuie completat de către cei la care am lucrat și dacă vorbesc cu ei mi-l pot trimite pe e-mail ?!
Vă mulțumesc !
acest răspuns util
Acele formulare se iau de la Casa de Pensii din Grecia.
Bună ziua și mulțumesc pentru răspuns !
Vă mai deranj cu niște întrebări ! Pentru că am lucrat în mai multe localități din Grecia,trebuie să merg la Casa de Pensii din fiecare localitate în care am lucrat ?! Și când pot merge după formulare,când voi ieși la pensie sau pot merge mai devreme,exemplu-anul care vine ?!
Vă mulțumesc !
acest răspuns util
În general, se solicita înainte de ieșirea la pensie.

Alte discuții în legătură

Perioada lucrata legal in strainatate mentionata in cartea de munca sorinci sorinci Buna ziua! Am lucrat legal, cu contract de munca si platirea taxelor, 1 an in Grecia (2007-2008) si 3 ani si jumatate in Irlanda (2008-2012). Am scrisori de ... (vezi toată discuția)
Vechime din franta Romeo Valentin Romeo Valentin Buna ziua ! Am lucrat in Franta 12 luni cu acte legale, angajat. Pot beneficia aici in tara de vechimea respectiva in calculul pensiei/vechimii ? Ce ... (vezi toată discuția)
Pensie Muscalu20 Muscalu20 Buna -ziua, soția mea a lucrat 6,7ani in Irlanda si 22 ani in România, Răspundeți-mi varog dacă la ieșirea la pensie de virsta, ani ... (vezi toată discuția)