avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conditii angajare personal Asia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conditii angajare personal Asia

Buna ziua,

Am nevoie sa ma ajutati cu cateva informatii legate de angajarea unor persoane din Asia.

1. Ce taxe trebuie sa achit eu ca firma?
2. Trebuie sa am un numar cel putin egal de angajati de nationalitate romana, adica sunt conditionat sa am mai multi angajati romani decat straini?
3. Am obligatia sa le asigur hrana si cazarea?
4. Statul sprijina sau subventioneaza intr-o forma sau alta?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Detasare angajati straini in romania AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta cu cateva informatii suplimentare in urmatoarea situatie: Angajati dintr-un stat membru UE vor fi detasati pentru ... (vezi toată discuția)
Obtinere viza de scurta sedere pentru cetatean irakian keana keana Ma puteti ajuta cu un raspuns concret referitor la actele necesare si conditiile care trebuie indeplinite pentru ca un cetatean irakian sa obtina viza de ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuie pentru invitatie cetatean strain? Anonim22 Anonim22 vreau sa-mi invit prietenul din Filipine in Romania , ce acte imi trebuie? (vezi toată discuția)