avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pentru transcrierea certificatului de căsătorie este ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pentru transcrierea certificatului de căsătorie este obligatoriu ...

Pentru transcrierea certificatului de căsătorie este obligatoriu să prezinte ambii certificatele de naștere moldovenești. Soțul nu are cetățenia română.

Alte discuții în legătură

Acte copilului nascut in thailanda rashanea rashanea Buna ziua. Sunt din Moldova dar am si cetatenie Romana, insa sotia mea nu are cetatenie Romana, doar Moldoveneasca. Asteptam un copil in viitor si ne gandim ... (vezi toată discuția)
Inregistrare casatorie din ungaria in romania kzsi77 kzsi77 Inregistrare casatorie din Ungaria in Romania Doresc sa va intreb de ce acte am nevoie sa inregistrez casatoria din Ungaria in Romania? Mentionez ca eu am ... (vezi toată discuția)
Pasaport pentru copil cu parinti din republica moldova bebibebo bebibebo Copilul s-a nascut anul acesta, are toate actele pe Republica Moldova, acolo este locul nasterii si domiciliu. Prin toate actele ma refer la certificat de ... (vezi toată discuția)