avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unde se face o sesizare atunci când un vecin sparge ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unde se face o sesizare atunci când un vecin sparge pereții ...

Unde se face o sesizare atunci când un vecin sparge pereții interiori? Se poate face și online? Se poate face și anonima?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:28, 3 Octombrie 2022
De ce să reclamați anonimă`? Va e frică de vecin`?

Dacă vecinul încalcă legea și pune în pericol rezistența imobilului și viața locatarilor, n-aveți voie să aveți frică.

Puteți chema poliția să-l surprindă în timp de demolează pereții.
Am sunat la politia locala și mi-a zis sa sun la urbanism.

Dapix a scris:

De ce să reclamați anonimă`? Va e frică de vecin`?

Dacă vecinul încalcă legea și pune în pericol rezistența imobilului și viața locatarilor, n-aveți voie să aveți frică.

Puteți chema poliția să-l surprindă în timp de demolează pereții.

Păi sunați la urbanism, ca pune în pericol viața locatarilor.
Sau și mai eficient, depuneți o reclamație scrisă la urbanism.
In cazul în care persoana are autorizație pentru spargerea peretilor, pot păți ceva ca sm reclamat?

Dapix a scris:

Păi sunați la urbanism, ca pune în pericol viața locatarilor.
Sau și mai eficient, depuneți o reclamație scrisă la urbanism.

nu.

Alte discuții în legătură

Despre spatii comune la bloc rmarius rmarius As dori si eu sa stiu daca cineva sparge pereti sau adauga pereti din rigips unde reclam sa-i verifice daca au autorizatie (nu ma intereseaza sa-i amendeze ci ... (vezi toată discuția)
Reclamatie modificare fara aprobare pereti in apartament 26mad 26mad Buna ziua, Deasupra mea s-a mutat un vecin nou care a modificat complet apartamentul, mai exact a spart absolut toti peretii, se pare ca si ... (vezi toată discuția)
Cum pot opri vecinii sa sparga din pereti? Poizan Poizan Eu stau la parter in bloc de parter+2 et, cu doua apartamente de 2 cam pe palier. Vecina de la 1 a cumparat si ap alaturat - asadar are ambele ap de la et 1, ... (vezi toată discuția)