Deasupra mea s-a mutat un vecin nou care a modificat complet apartamentul, mai exact a spart absolut toti peretii, se pare ca si pe cel de rezistenta, fara a avea aprobare. As dori sa stiu care sunt variantele pe care le am pentru a informa organele abilitate in vederea solutionarii acestei probleme. De asemenea doresc sa imi comunicati daca sunt diferente intre cazul in care a daramat si pereti de rezistenta si cel in care a dat jos doar pereti care nu fac parte dinstructura de rezistenta a cladirii.
Va multumesc
Trebuie sesizat departamentul "disciplina in constructii" din cadrul primariei de sector; daca sunati la primarie, aflati numarul de telefon ( exista un numar scurt) si o puteti face telefonic ( vi se da un numar de inregistrare sesizare) sau o faceti in scris; exista o diferenta intre demolarea unui perete de rezistenta si unul doar despartitor dar nici o modificare nu se poate face fara aprobare legala.
Cel mai bine ar fi sa vorbiti mai intai cu vecinul in cauza ,sa vedeti exact ce si cum a daramat.Si pe mine m-au acuzat vecinii ca am daramat peretii cand am renovat (iar eu nu am daramat absolut nimic) .Dar in cazul in care chiar a daramat ,mai mult ca sigur stia ce face iar reclamatia la Disciplina in constructii doar o sa-l infurie O sa scape cu o shpaga mica si ,eventual , o amenda iar Dvs. o sa va alegeti cu un dusman.
Zid daramat
Adriana68
Buna ziua,
In locul in care locuiesc exista o camara ce poate fi daramata. Vecinul care s-a mutat deja a dat-o jos, dar, pe langa aceasta a mai \\"umblat\\" ... (vezi toată discuția)