avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reclamatie modificare fara aprobare pereti in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reclamatie modificare fara aprobare pereti in apartament

Buna ziua,

Deasupra mea s-a mutat un vecin nou care a modificat complet apartamentul, mai exact a spart absolut toti peretii, se pare ca si pe cel de rezistenta, fara a avea aprobare. As dori sa stiu care sunt variantele pe care le am pentru a informa organele abilitate in vederea solutionarii acestei probleme. De asemenea doresc sa imi comunicati daca sunt diferente intre cazul in care a daramat si pereti de rezistenta si cel in care a dat jos doar pereti care nu fac parte dinstructura de rezistenta a cladirii.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: innocent , utilizator 00:39, 11 Aprilie 2010
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asta este, in viata nu poti avea numai prieteni si daca omul acela nu a inteles dupa ce s-a discutat cu el si continua, asta este singura solutie si exista sanse sa nu scape cu o spaga mica si nici numai cu amenda. Din acest motiv merg lucrurile la noi cum merg, fiindca exista mereu unii care nu fac nimic si nu iau atitudine fiind convinsi ca nu se rezolva nimic si sunt total blazati; uneori asa este dar mereu merita incercat.fiindca in multe situatii veti constata cu surpriza ca mai sunt si oameni care-si fac datoria,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre spatii comune la bloc rmarius rmarius As dori si eu sa stiu daca cineva sparge pereti sau adauga pereti din rigips unde reclam sa-i verifice daca au autorizatie (nu ma intereseaza sa-i amendeze ci ... (vezi toată discuția)
Zid daramat Adriana68 Adriana68 Buna ziua, In locul in care locuiesc exista o camara ce poate fi daramata. Vecinul care s-a mutat deja a dat-o jos, dar, pe langa aceasta a mai \\"umblat\\" ... (vezi toată discuția)
Ajutor in cazul unui control de la politia pentru disciplina in constructii capraruioan capraruioan Imi pare rau dar nu am putut gasi un titlu potrivit Problema este ca mi-a fost facuta o reclamatie la inspectoratul de stat in constructii in urma unei ... (vezi toată discuția)