avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Societatea noastră plătește salariile chenzinal. Un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Societatea noastră plătește salariile chenzinal. Un salariat ...

Societatea noastră plătește salariile chenzinal. Un salariat este in incapacitate de munca primele 15 zile din luna. Imi puteti spune daca i se acorda chenzina I ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:41, 4 Octombrie 2022
I se va plăti concediul medical.
Multumesc.Corect. Dar se va plati la chenzina II. Repet societatea plateste salariile chenzinal.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asta este si opinia mea ... la chenzina a II-a.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de sanctionare si concediu medical Carmen Curelea Carmen Curelea Speta: Salariatul X este in incapacitate de munca din 03.08.2009 pana in prezent. Pentru perioada 03.08.2009 - 31.09.2009 a prezentat Concediu medical initial ... (vezi toată discuția)
3 zile de concediu medical nu se platesc??? AntiKap AntiKap Astazi am primit salariul si patronul nu mi-a platit 3 zile de concediu medical X-( pentru ca, spunea el, CAS nu remunereaza concediul medical sub 4 zile?! Mi ... (vezi toată discuția)
Concediu medical joe17 joe17 Buna ziua! As dori, daca se poate, cateva opinii in leg cu 2 probleme: 1. exista o stipulare clara care sa precizeze ca dupa 30 de zile neintrerupte de ... (vezi toată discuția)