avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de administrare/ mandat (remuneratie, taxe, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de administrare/ mandat (remuneratie, taxe, etc.)

Buna ziua,

1. Imi puteti spune care este remuneratia minima pe care o poate primi un administrator al unei societati comerciale pe baza unui contract de administrare/ mandat si ce taxe sunt aplicate pentru aceasta incepand cu data de 01 august 2022.
2. Se poate plati diurna catre administrator pe baza unei hotarari a asociatilor sau este nevoie de contract de mandat pentru acest lucru?
3. Contractul de administrare/ mandat poate sa fie neremunerat?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mati92 , utilizator 18:23, 3 Octombrie 2022
Contractul de mandat poste fi fără remunerație.
Eu zic ca prima încasare este cea cuvenita/ fiind alături în lichidare și celelalte sume,zile muncite,sporuri etc.
A 2 încasare este cea eronata find și la o luna distanță. /angajatorul spunând ca a uitat sa oprească plata.(aceasta fiind suma mai mica datorate nr mai mare de zile lucratoare în acea luna)

Cornel Vasile a scris:

Contractul de mandat poste fi fără remunerație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dacă am primit de la fostul angajator banii pentru ... Mati92 Mati92 Bună ziua, Dacă am primit de la fostul angajator banii pentru zilele de concediu neefectuate de 2 ori fiind o greșeală a lui ,am obligația sa ii restitui ... (vezi toată discuția)
Zilele de co de care beneficiez , nu mi sunt platite la valoarea ... GABRIEL 65 GABRIEL 65 Zilele de co de care beneficiez , nu mi sunt platite la valoarea lor ci sunt pontat si platit ca o zi de lucru normala !astfel incasez doua chenzine lunar ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza plafonul pentru cele trei ... Cristescu Luminita Cristescu Luminita Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza plafonul pentru cele trei remuneratii si ce sume se considera venituri asimilate salariilor? de exemplu, am un ... (vezi toată discuția)