avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ZILELE DE CO DE CARE BENEFICIEZ , NU MI SUNT PLATITE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ZILELE DE CO DE CARE BENEFICIEZ , NU MI SUNT PLATITE LA VALOAREA ...

Zilele de co de care beneficiez , nu mi sunt platite la valoarea lor ci sunt pontat si platit ca o zi de lucru normala !astfel incasez doua chenzine lunar !avans și lichidare pe durata in care sunt in co !stiam ca zilele de co sunt platite aproximativ dublu ! Ce ar trebui sa fac pentru a recupera diferenta baneasca dintre o zi de munca normalasi o zi de CO? SI MI SE NTAMPLA DE SASE ANI...! Multumesc
Ultima modificare: Luni, 16 August 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:27, 17 August 2021
Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu si nu poate fi mai mică decât salariul de bază, indemnizaţiile şi sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectivă, prevăzute în contractul individual de muncă.

In speta, zilele de CO nu sunt platite dublu..
nu ma gandeam ca sunt platite dublu ! nici gand !dar ceva ...peste 100 %...!sau ma nșel ?ms !
Indemnizatia CO :
Minim = salariul de bază, indemnizaţiile şi sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectivă

Maxim = media zilnică a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu

Se face comparatie intre cele doua sume si se acorda cea mai mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna ContSters116232 ContSters116232 Deci sunt in urmatoarea situatie,luna trecuta am avut concediu de odihna 8 zile ,am lucrat mai multe ore , am realizat targetu care il aveam si am luat salariu ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de odihna anyme anyme Buna seara, Am un angajat care a demisionat in 10 decembrie. 1.Cum ii calculez suma aferenta concediului de odihna neefectuat? 2.Unde o trec in declaratia ... (vezi toată discuția)
Plata zile concediu bianca.blendea bianca.blendea Zilele de concediu pentru angajatii de la stat sunt platite integral ? Daca nu, cu cat la suta sunt platite ? (vezi toată discuția)