avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata zile concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata zile concediu

Zilele de concediu pentru angajatii de la stat sunt platite integral ?
Daca nu, cu cat la suta sunt platite ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:36, 8 Octombrie 2019
Pentru perioada concediului de odihnă salariatul beneficiază de o indemnizaţie de concediu, care nu poate fi mai mică decât salariul de bază, indemnizaţiile şi sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectivă, prevăzute în contractul individual de muncă.

Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale in ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu.

Indemnizatia CO nu se plateste in procent.
Ultima modificare: Marți, 8 Octombrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna ContSters116232 ContSters116232 Deci sunt in urmatoarea situatie,luna trecuta am avut concediu de odihna 8 zile ,am lucrat mai multe ore , am realizat targetu care il aveam si am luat salariu ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neplatit integral nibbana nibbana Lucrez intr-o firma de 1 an si 2 luni,am solicitat acordarea concediului de odihna si am primit doar 75% din salariu. este legal ? (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie co TAXFIN ACCOUNTING SRL TAXFIN ACCOUNTING SRL Imi puteti spune va rog cum se calculeaza indemnizatia pt. concediul de odihna: media zilnica a veniturilor din ultimele 3 luni. in media zilnica intra ... (vezi toată discuția)