avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună seara! Doresc sa pun și eu o întrebare, sunt ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună seara! Doresc sa pun și eu o întrebare, sunt posesorul ...

Bună seara! Doresc sa pun și eu o întrebare, sunt posesorul unei locuințe și doresc sa o închiriez în scop turistic, doresc sa știu dacă am nevoie de vreo aprobare din partea vecinilor? Și ce alte cerinte juridice îmi sunt necesare pentru a putea face posibil acest lucru. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Sebas mat , utilizator 21:49, 5 Octombrie 2022
Buna ziua!
Aveti aici informatiile dorite.
www.avocatnet.ro/articol_585...
Mulțumesc pentru răspuns, menționez ca locuință pe care vreau sa o închiriez în scop turistic este o casa și nu un apartament și vroiam să știu dacă în situația acesta am nevoie de vreo aprobare din partea vecinilor. Mulțumesc mult
d) acordul vecinilor din care să rezulte activitățile ce urmează a fi desfășurate în structura de primire turistică respectivă, pentru unitățile aflate în locuințe de tip condominiu;
Deci,pentru o casa individuala nu aveti nevoie de acordul vecinilor.
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul cu privire la clasificarea apartamentelor in scop turistic. Cristi Mihai Vulpe Cristi Mihai Vulpe Buna seara, Am cateva întrebari in legatura cu noul ordin cu privire la clasificarea apartamentelor in scop turistic. 1.trebuie acordul asociatiei sau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, ... NicoleC NicoleC Inchiriere apartament bloc in regim hotelier (in scop turistic) Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, a fost recent introdus in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. poate proprietarul unei case sa inchirieze camere ... camelia luminita camelia luminita Bună ziua. Poate proprietarul unei case sa inchirieze camere ,în regim hotelier, fără acordul vecinolor?! Dacă nu , există raspundere legala? ... (vezi toată discuția)