avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Export haine in Olanda-legislatie si proceduri
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Export haine in Olanda-legislatie si proceduri

Buna ziua.

Pentru un magazin online care comercializeaza haine dama atat de provenienta romaneasca, dar si de import, dar achizitionate de la importatori de pe teritoriul Romaniei, ce proceduri suplimentare trebuie indeplinite pentru a exporta in Olanda si UK, dar catre persoane fizice?
Este necesar o licenta sau un certificat(EORI) sau altceva in acest sens?
Ce proceduri ar trebui indeplinite?
Exista restrictii in acest sens reglementate de norme europene?
Cum se vor emite facturile, in eur sau lei?
Se poate accepta plata in eur pentru aceste facturi?
Exista raportari suplimentare, care trebuie depuse catre autoritatile romanesti?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Magazin online haine kosminus kosminus Buna ziua, Vreau sa deschid un magazin online ce comercializeaza haine si am cateva intrebari : Hainele sunt cumparate dintr-un bazar. In general in ... (vezi toată discuția)
Am voie sa fac import/achiz.intracom?? Victorius Victorius Buna ziua, Mi am deschis recent o firma cu activitate principala 4791 - vanzari prin internet, si as dori sa aduc marfa din UE dar si din afara UE. Pot face ... (vezi toată discuția)
Magazin zara oultet!! renataradu renataradu Buna ziua, cu o intrebare va deranjez, daca am un Srl care achizitioneaza marfa outlet zara de la o alta firma cu sediul in Romania, care importa aceea marfa ... (vezi toată discuția)