avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... magazin online haine
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

magazin online haine

Buna ziua,

Vreau sa deschid un magazin online ce comercializeaza haine si am cateva intrebari :

Hainele sunt cumparate dintr-un bazar. In general in bazar haine sunt de firma "noname" sau contrafacute.
Ele sunt date cu factura, deci pana aici e ok.
Daca eu cumpar haine de firma anonima, si le vand mai departe, nu mai am nevoie de nici un fel de acte asupra provenientii marfurilor , in afara de factura ?
Daca as face la fel dar cu haine contrafacute, presupun ca as intra in ilegalitate. Si ce acte sunt necesare pentru a vinde de exemplu un produs x de la firma y cunoscuta ?
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 13:27, 20 Iunie 2009
Asa este, aveti nevoie de factura plus certificat de calitate. Daca a doua nu exista, pe factura se trece ca produsele corespund din p.d.v. calitativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online Adyonela Adyonela Buna seara. S-a deschis un magazin online pe PJ \\"X\\". In acest magazin sunt produse de la 3 firme: \\"X\\", \\"Y\\", \\"Z\\". Daca o persoana comanda ... (vezi toată discuția)
Magazin online vanzarea hainelor de firma, branduri cunoscute Dragan94 Dragan94 Buna ziua am tot cautat pe net si pe acest forum si nu am gasit nimic concrect nici da nici nu. Deci doresc sa imi deschid un magazin online de haine in care ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata ContSters239567 ContSters239567 Am mai intrebat ieri si mi s-a dat un raspuns sec... Doresc sa fac un import de electronice care au toate actele ok....(certificat de conformitate se marcaje ... (vezi toată discuția)