avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Dacă va mai aduceți aminte anul 2017, când la ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Dacă va mai aduceți aminte anul 2017, când la bugetari, a ...

Dacă va mai aduceți aminte anul 2017, când la bugetari, a trebuit din salariile de baza sa scoatem sporul de doctorat și sa le aducem la zi cu indemn8zatia de doctorat.??
Eu a trebuit sa ma întorc la salariu de baza din Oug 10/ 2008 și sa l aduc la zi cu toate majorările și acel -25%.
Voi cum ați procedat?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Calcul spor la institutiile publice danuta9 danuta9 Incepand cu 1.02.2017 se majoreaza salariile bugetariilor cu 20%.La institutia unde lucrez se aplica 20% la salarul de baza iar la sporul de 15% se aplica la ... (vezi toată discuția)
Salariu consilier principal andreidorin andreidorin va rog sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la salariu;am terminat facultatea in 2011, in 2012 am trecut pe studii superioare functia de consilier asistent ... (vezi toată discuția)
Salariu de incadrare ceaunica ceaunica Buna ziua, am fost incadrat ca personal contractual clasa 53, coeficient 3,61 cu un salariu brut de incadrare de 1023 lei la care se calculeaza un spor de ... (vezi toată discuția)