avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! O salariata este angajata cu CIM de 8 ore. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! O salariata este angajata cu CIM de 8 ore. In acelasi ...

Buna ziua !
O salariata este angajata cu CIM de 8 ore. In acelasi timp este angajata cu 2 ore de o fima de schimb valutar. (in aceiasi locatie). Intrebare : Cum mareste vechime activitatea pentru CIM-ul de 2 ore?
Proportional, adica patru ani cu 2 ore echivaleaza cu 1 an vechime, sau mareste vechimea cu 4 ani ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:15, 6 Octombrie 2022
Nu mareste vechimea activitatea acel c.i.m.

2 c.i.m. in acelasi timp pentru 1 an de zile = 1 an vechime

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul vechime Dana54 Dana54 Buna ziua! Am CIM cu norma de lucru 8 ore/zi, dar sunt pontata 4 ore/zi. Asigurarile sunt platite in functie de salariul ce revine pentru cele 4 ore/zi. In ... (vezi toată discuția)
Cu privire la cartea mea de munca emtr3s emtr3s sunt angajat de 10 luni la o firma. la incheierea contractului am convenit in cartea de munca sa fie minim adica 600 ron si 481 in mana. dar in realitate sa ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca pentru perioada angajarii cu jumatate de norma ilius olariu mircea ilius olariu mircea Va rog sa ma lamuriti asupra unui aspect al activitatii mele din ultimii ani. Am fost pensionat de boala in urma unei operatii de hernie de disc cu pareza, in ... (vezi toată discuția)