avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, bunicul a decedat, varul primar al ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, bunicul a decedat, varul primar al tatalui(copilul ...

Buna ziua, bunicul a decedat, varul primar al tatalui(copilul fratelui bunicului) refuza sa vina sa semneze la notar, ca pe titlu de moștenire sunt trecuți ambii frati(bunicul și fratele acestuia-ambii decedați), el nu are niciun drept ca la primarie este făcut cadru, bunicul are toate actele ca el a făcut și plătit totul, el a dat cand trăia varului lui tata semnătura pt locul lui de casa și acum el nu vrea sa ii semneze și el tatălui, ce putem face, zice ca semnează dacă vine notarul la el

Alte discuții în legătură

Succesiune marina_karina1957 marina_karina1957 data de 4 sept 2004 a decedat tata in anul 2010 a murit fratele tatalui.in timpul vieti cei doi nu au facut succesiunea dupa parinti.intrebare; cum a putut ... (vezi toată discuția)
Este normal sau nu? probleme la o succesiune cu mai mulți frați Dana Pontoc Dana Pontoc Vă rog din suflet să mă ajutați cu o nelămurire. Bunicii mei au murit unul in 2002, celălalt în 2012. Tatăl meu a avut 5 frați, din care 2 din păcate ... (vezi toată discuția)
Fiu legitim dezmostenit total de mama si fratii lui marcu2809 marcu2809 buna seara incerc sa va explic cat mai scurt posibil. deci tatal meu a decedat in 2006 un an dupa tatal lui . mama si fratii lui (2) SAU GANDIT IN 2008 sa ... (vezi toată discuția)