avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Bunica mea a decedat recent si ea primea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Bunica mea a decedat recent si ea primea indemnizatie ...

Buna ziua,

Bunica mea a decedat recent si ea primea indemnizatie de refugiat.
Pentru ajutorul de deces mi s-a spus ca nu se poate primii pentru ca cei 2 fii ai ei nu au asigurare (ei lucreaza in agricultura, nu sunt angajati la o firma) si ea nu are pensie.
Pot eu ca nepot al ei sa primesc ajutorul de deces daca eu lucrez si am asigurare?
Pot sa prezint facturile platite la firma de servicii funerare, certificat de deces, etc..
Daca stiti cumva ce facilitati are o persoana care avea indemnizatie de refugiat in cazul decesului, ar fi super.
Mersi
Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2022
master_eraser, utilizator

Alte discuții în legătură

Lamuriri plata inmormantare auricailie1972 auricailie1972 sotia ma a decedat la timisoara si sora ei sa cam ocupat de procedura de inmormantare ,transport,de la timisoara la domiciliu decedatei in jud dolj.acum sora ... (vezi toată discuția)
Refuz casa de pensii acordare ajutor de deces din cauza unei stampile ContSters404501 ContSters404501 Bună ziua, mă confrunt cu o problemă de birocrație, sau rea voință în legătură cu acordarea ajutorului de deces. Să vă prezint cazul: Defunctul a ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare neagu ctin neagu ctin ajutorul de inmormantare ptr un pensionar decedat, de unde se ia si ce acte trebuiesc? multumesc! (vezi toată discuția)