avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am facut acum 1 an jumate plangere penala la parchet ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am facut acum 1 an jumate plangere penala la parchet ...

Am facut acum 1 an jumate plangere penala la parchet de pe langa judecatorie pentru Tulburare de posesie, nici un raspuns. O lungesc intentionat, m i sa spus la politie ca nu se va face nimic. Am incercat in audienta la prim procuror dar, se eschiveaza sa ma primeasca. Stiu ca sa dat mita sa musamslizeze cazul. Unde pot sa ma adresez cu o petitie.?
Cel mai recent răspuns: Atacant , utilizator 16:55, 7 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e vorba de nici o mita orice plângere penala se soluționează în ani chiar și cele mai banale.Ar tb sa discutați cu un av specializat în penal (personal nu lucrez penal)pt a vedea ce variante aveți,teoretic exista ceva cai procedural...
O lungeste pana la prescriere, caut sa gasesc unde sa i pot reclama

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu e vorba de nici o mita orice plângere penala se soluționează în ani chiar și cele mai banale.Ar tb sa discutați cu un av specializat în penal (personal nu lucrez penal)pt a vedea ce variante aveți,teoretic exista ceva cai procedural...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procurorul general sau iccj pentru audienta unde e mai bine? ralukastrugaru ralukastrugaru va rog sa ma indrume cineva daca stie unde sa merg sa ma asculte cineva in legatura cu nedreptatile care ni se intampla intr-un dosar penal. La procurorul ... (vezi toată discuția)
Termenul de prescriptie al infractiunii de conducere cu permisul suspendat? Bianca Birtoc Bianca Birtoc Care este termenul de prescriptie al infractiunii prevazute de art. 78, al2. Cod rutier? In speta dosarul continand aceasta infractiunea se afla la parchet ... (vezi toată discuția)
Lovire cipriang4s cipriang4s Buna ziua! am si eu o problema : in data de 09/10/ 2009 ma aflam pe proprietatea unei matusii cu mama acesteia bunica mea culegeam nuci, eu fiind cu unchiul ... (vezi toată discuția)