avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire concediu creștere copil de la 2 la 3 ani ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire concediu creștere copil de la 2 la 3 ani Aș avea ...

Prelungire concediu creștere copil de la 2 la 3 ani

Aș avea nevoie de puțin ajutor, am citit mai multe postări pe subiect dar nu îmi este clar.

Am un copil în vârstă de 1 an și sunt în curs de a obține certificat de handicap, pentru o malformație congenitală care a necesitat 3 intervenții chirurgicale până acum.

După ce obțin certificatul (posibil cu o valabilitate de un an sau doi ani, în funcție de gradul obținut), fac ACUM cerere la angajator pentru prelungirea concediului?

Dacă o fac acum și certificatul va fi pe un an, se decide în anul 2022 prelungirea concediului până în 2024? Sau la anul va trebui să refac certificatul și abia atunci să solicit prelungirea până la 3 ani?

Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2022
AlexandraMi, utilizator

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu crestere copil mamicu30 mamicu30 Buna ziua, Pe 30 martie 2013, am ascut o fetita, prematur,cu malformatie anala. La trei zile a suferit o interventie chirurgicala, dupa externare, acasa, am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil marii_loon marii_loon Buna ziua, Sunt mamica unui baietel in varsta de 7 luni care s-a nascut cu o malformatie genitala numita hipospadias gradul 3 si as vrea sa aflu daca pentru ... (vezi toată discuția)
Procedura prelungire concediu ingrijire copil pana la 3 ani rambela rambela As dori sa stiu care este procedura de prelungire a concediului de ingrijire copil pana la 3 ani(cu handicap) , sau macar actul normatic unde pot sa o gasesc . (vezi toată discuția)