Acordare vauchere de vacanta
Bună ziua!Sunt angajata a primăriei că și asistent personal ,din 01.07.2021 și la data de 1 Octombrie ac persoana de care eu aveam grija (era bunica) ,a decedat!Niciodată in aceasta perioada nu am luat concediu .
Doresc sa știu, este necesar sa fac o cerere către Primărie să obțin și bănuții pe concediu având în vedere că se încheie contractul de munca?sau ei îmi vor calcula și mi i vor da fara a mai fi nevoie de cerere?Cum se calculează zilele de concediu va rog?
In urma cu o lună de zile m au chemat de la Primărie sa fac o cerere pentru a primi acele vauchere de vacanta ,însă nu s au tipărit nici până acum ,pentru că eu nu am mai avut card până acum că sa fie doar alimentat,a doua intrebare este ,mi le vor mai da?
Eu că și angajata primesc vreun ajutor ceva deoarece a decedat un membru din familie?sau doar acel ajutor de înmormântare?
Dansa primea o pensie militara ,dat fiind faptul că a decedat la 1Octombrie primesc și pensia de handicap și pensia luna aceasta?Rovigneta care o aveam valabilă pe încă o jumătate de an și scutită mai e valabilă ?doresc să fiu informat sa nu fie probleme!Mulțumesc anticipat,aștept răspunsurile dvs!