avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Acordare vauchere de vacanta Bună ziua!Sunt angajata ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Acordare vauchere de vacanta Bună ziua!Sunt angajata a primăriei ...

Acordare vauchere de vacanta
Bună ziua!Sunt angajata a primăriei că și asistent personal ,din 01.07.2021 și la data de 1 Octombrie ac persoana de care eu aveam grija (era bunica) ,a decedat!Niciodată in aceasta perioada nu am luat concediu .
Doresc sa știu, este necesar sa fac o cerere către Primărie să obțin și bănuții pe concediu având în vedere că se încheie contractul de munca?sau ei îmi vor calcula și mi i vor da fara a mai fi nevoie de cerere?Cum se calculează zilele de concediu va rog?
In urma cu o lună de zile m au chemat de la Primărie sa fac o cerere pentru a primi acele vauchere de vacanta ,însă nu s au tipărit nici până acum ,pentru că eu nu am mai avut card până acum că sa fie doar alimentat,a doua intrebare este ,mi le vor mai da?
Eu că și angajata primesc vreun ajutor ceva deoarece a decedat un membru din familie?sau doar acel ajutor de înmormântare?
Dansa primea o pensie militara ,dat fiind faptul că a decedat la 1Octombrie primesc și pensia de handicap și pensia luna aceasta?Rovigneta care o aveam valabilă pe încă o jumătate de an și scutită mai e valabilă ?doresc să fiu informat sa nu fie probleme!Mulțumesc anticipat,aștept răspunsurile dvs!

Alte discuții în legătură

Ajutor inmormanare mamymeu82 mamymeu82 sotul meu a decedat de doua luni.pot sa primesc ajutor de inmormantare .sau dupa cat timp se poate depune cerere pentru ajutor de deces... (vezi toată discuția)
Subiect: ajutor pentru deces par_tit par_tit Subiect: AJUTOR PENTRU DECES Bunica mea a murit pe data de 28 martie 2009 , ea nu era asigurata dar primea ajutor social de la primarie.Cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Împuternicitul tatălui meu a scos bani din cont după deces, deși am anunțat banca telefonic și am cerut blocarea cardului. ce pot face eu, ca unic moștenitor, ca să recuperez suma de bani retrasă? EdwardX EdwardX Buna ziua! In ziua in care tatal meu a decedat, am sunat la banca sa ii blochez cardul pe care primea pensia, motivand faptul ca nu il gaseam. Am subliniat ... (vezi toată discuția)