avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am și eu nevoie de un avocat deștept sa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am și eu nevoie de un avocat deștept sa mi se alăture ...

Buna ziua. Am și eu nevoie de un avocat deștept sa mi se alăture într-un proces civil în proporție de 100 câștigat , trebuie doar sa vedem cat pot lua mai mulți bani ,doar atât. Am avut un accident rutier care am câștigat în fața polițiștilor mi-au dat asigurarea lui și am scos inml pentru că eu eram pe trotineta și sunt lovit . Cine mă ajută dar nu am prea multi bani

Alte discuții în legătură

Despăgubire daune Sebby992 Sebby992 Bună seara, sunt vinovat într-un accident rutier (eu eram la volan) în care persoana din dreapta ce era cu mine în mașină (pasagaerul) este victima, si-a ... (vezi toată discuția)
Imi puteti recomanda un avocat specializat in malpraxis din bucuresti, ... Gabri.ela461 Gabri.ela461 Imi puteti recomanda un avocat specializat in malpraxis din Bucuresti, va rog? (vezi toată discuția)
Bună ziua, În urmă cu două săptămîni, mașina mea a fost ... Andrei Mladen Andrei Mladen Bună ziua, În urmă cu două săptămîni, mașina mea a fost avariată de un copac căzut. Am dovada (procesul verbal) de la poliție, nota de ... (vezi toată discuția)