avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua , am inchiriat o casa la tara in alt judet ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua , am inchiriat o casa la tara in alt judet decat cel ...

Buna ziua , am inchiriat o casa la tara in alt judet decat cel de resedinta si nu stiu unde trebuie sa declar contractul . Eu locuiesc in Cluj iar casa este in Salaj . Oare ma puteti ajuta ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: maier26 , utilizator 10:18, 9 Octombrie 2022
Buna ziua,
Toate declaratiile se depun la domiciliul cu care figurati in actul de identitate.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru pfi inregistrat doar la anaf Revo71 Revo71 Buna ziua, am cateva nelamurii in legatura cu procesul pe care trebuie sa il urmez ca sa functionez legal, o sa descriu mai intai situatia pe ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre infiintarea unui pfa ContSters136190 ContSters136190 Buna ziua As dori daca aveti amabilitatea sa ma ajutati cu niste raspunsuri in ceea ce priveste infiintarea unui pfa. 1)In primul rand m-ar interesa: ... (vezi toată discuția)
Statutul de cetatean roman cu domiciliul in strainatate ContSters29260 ContSters29260 Pentru ca nu stiu unde sa pun intrebarea asta, o pun aici: cum ma descurc in Romania cu statutul de cetatean roman cu domiciliul in strainatate? Ma pot ... (vezi toată discuția)