avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. În luna august am ieșit la pensie pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. În luna august am ieșit la pensie pentru invaliditate ...

Bună ziua. În luna august am ieșit la pensie pentru invaliditate de muncă, as dori sa știu dacă primesc și eu acei 50 de euro la două luni.pensia este de 1000 de lei
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:19, 8 Octombrie 2022
Dacă pensia lunară este de doar 1000 lei, veți primi și cupoanele soaciale de care ați spus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu am ieșit la pensie de invaliditate, în luna august, am o ... Jaetel Jaetel Eu am ieșit la pensie de invaliditate, în luna august, am o pensie de 1000 lei, am sunat la casa de pensii pentru a întreba de cardul de vaoucer și mi s-a ... (vezi toată discuția)
Eu am ieșit la pensie pentru invaliditate de muncă în luna ... Jaetel Jaetel Eu am ieșit la pensie pentru invaliditate de muncă în luna august anul acesta, când voi primi pensia, va veni și cardul pentru vaoucere de250 lei. Vă ... (vezi toată discuția)
Cupoane de pensie / talonul mov Andone Samuel Andone Samuel Buna ziua, as dori sa intreb, daca am primit pana acum cuponul de pensie prin posta si completez toate cererile si actele necesare pentru a-l primi online de ... (vezi toată discuția)